Parašė Edd

Rodyti pranešimą

Pasikartosiu, nes manau, kad temos vistiek labiau nesugadinsiu: ar prancūzai sutinka statyti už 260mln litų?
 Pasikartosiu, nes manau, kad temos vistiek labiau nesugadinsiu: ar prancūzai sutinka statyti už 260mln litų? 
  Yra atlikta pradinė apžvalga šiam klausimui ir išvados - optimistinės
 Yra atlikta pradinė apžvalga šiam klausimui ir išvados - optimistinės  

kai pagalvoji beveik netoli zuoko tramvajaus visos 12km linijos su infrastruktura, riedmenimis ir ju parku! Nu bet visgi prestizinis daiktas Kaunui ir Lietuvai
 kai pagalvoji beveik netoli zuoko tramvajaus visos 12km linijos su infrastruktura, riedmenimis ir ju parku! Nu bet visgi prestizinis daiktas Kaunui ir Lietuvai  . Taigi beveik butu galima teigti kad ir Kaunas statosi tramvaju tiktai savotiska, ty netramvaju bet arena! tenesupyksta kaunieciai ...
 . Taigi beveik butu galima teigti kad ir Kaunas statosi tramvaju tiktai savotiska, ty netramvaju bet arena! tenesupyksta kaunieciai ...

kai pagalvoji beveik netoli zuoko tramvajaus visos 12km linijos su infrastruktura, riedmenimis ir ju parku! Nu bet visgi prestizinis daiktas Kaunui ir Lietuvai
 kai pagalvoji beveik netoli zuoko tramvajaus visos 12km linijos su infrastruktura, riedmenimis ir ju parku! Nu bet visgi prestizinis daiktas Kaunui ir Lietuvai  . Taigi beveik butu galima teigti kad ir Kaunas statosi tramvaju tiktai savotiska, ty netramvaju bet arena! tenesupyksta kaunieciai ...
 . Taigi beveik butu galima teigti kad ir Kaunas statosi tramvaju tiktai savotiska, ty netramvaju bet arena! tenesupyksta kaunieciai ... Dabartinis statusas yra toks: po ilgu diskusiju, konkurso paskelbimo, laimetojo paskelbimo, derybiniu klausimu suderinimo projektas pasieke viena is galutiniu stadiju.
 Dabartinis statusas yra toks: po ilgu diskusiju, konkurso paskelbimo, laimetojo paskelbimo, derybiniu klausimu suderinimo projektas pasieke viena is galutiniu stadiju. 

Tu bent supranti ka parasei?
 Tu bent supranti ka parasei? Ir vėl mane nesupratai, bei prajuokinai
 Ir vėl mane nesupratai, bei prajuokinai  
  Ten yra pateikiami ir sutarties su prancūzais trūkumai. Tik reikia nepamiršti, kad tie trūkumai bus išspręsti derybų eigoje. Juk niekas jos ir neketina dabar pasirašyti, kol nėra atliktas detalus techninis projektas ir t.t., tad tos pastabos tėra tik nuorodos, ką dar liko padaryti.
 Ten yra pateikiami ir sutarties su prancūzais trūkumai. Tik reikia nepamiršti, kad tie trūkumai bus išspręsti derybų eigoje. Juk niekas jos ir neketina dabar pasirašyti, kol nėra atliktas detalus techninis projektas ir t.t., tad tos pastabos tėra tik nuorodos, ką dar liko padaryti.

Comment